PRODUK jual panas

Kualitas Mimiti, Kaamanan Dijamin

  • Albendazole Bolus 2500mg

    Albendazole Bolus 2500mg

    Albendazole mangrupikeun anthelmintic sintétik anu kagolong kana kelompok benzimidazole-turunan kalayan aktipitas ngalawan rupa-rupa cacing sareng dina tingkat dosis anu langkung luhur ogé ngalawan tahap sawawa tina fluke ati. Aksi Farmakologis Albendazole digabungkeun sareng protéin microtubule eelworm sareng maénkeun peranna. Saatos albenzén digabungkeun sareng β- tubulin, éta tiasa nyegah dimerisasi antara albenzénna sareng α tubulin ngahiji kana mikrotubula. Mikrotubula mangrupikeun struktur dasar tina ...

  • Multivitamin Bolus

    Multivitamin Bolus

    Indikasi Ningkatkeun kinerja tumuh sareng kasuburan. Dina kasus kakurangan dina vitamin, mineral sareng unsur tilas. Nalika ngarobih kabiasaan tuang Bantosan sato dina pamulihan nalika ngayakinkeun. Salaku tambahan dina mangsa pangobatan antibiotik. Résistansi langkung ageung kana inféksi Salaku tambahan nalika diubaran atanapi pencegahan panyakit parasit. Ningkatkeun résistansi dina setrés. Kusabab zat beusi, vitamin sareng kandungan unsur anu luhur, éta ngabantosan Sato pikeun merangan anémia sareng ngagancangkeun ...

  • Tylosin Tartrate Bolus 600mg

    Tylosin Tartrate Bolus 600mg

    Dosis Pikeun administrasi oral. Sapi, domba, embe sareng babi: 1 tablet / 70kg beurat awak. Awas Husus Henteu dianggo dina waktos peletakan hayam peletakan. Éta tiasa nyababkeun henteu saé flora peujit, pangobatan jangka panjang tiasa nyababkeun réduksi vitamin B sareng sintésis vitamin K sareng nyerep, kedah nambihan vitamin anu pas. Réaksi Ngarugikeun Anggo jangka panjang tiasa ngaruksak ginjal sareng sistem saraf, mangaruhan paningkatan beurat badan, sareng tiasa kajadian karacunan sulfonamides. Panyabutan ditarikna C ...

  • Levamisole Bolus 20mg

    Levamisole Bolus 20mg

    AdvaCare nyaéta pabrik GMP tina Levamisole Hydrochloride Boluses. Levamisole HCL Bolus kagolong kana kelas kimia anu dikenal salaku imidazothiazoles sareng sering mangrupikeun anthelmintik pilihan harga murah umum pikeun ingon-ingon. Sering dianggo salaku uyah kloridaat, sareng sakapeung salaku fosfat. Levamisol HCL bolus panggunaan pikeun anjing sareng ucing langkung handap tibatan ingon-ingon. Penting pikeun dicatet yén bolusol HCL levamisole AdvaCare ngan ukur pikeun tujuan sato, anjeun ngan ukur kedah nganggo jinis anu ...

  • Ivermectin Injection 1%

    Suntik Ivermectin 1%

    Ivermectin kagolong kana kelompok avermectins sareng polah ngalawan cacing bulat sareng parasit. Indikasi Perawatan buleud gastrointestinal, kutu, inféksi lungworm, oestriasis sareng kudis dina anak sapi, sapi, embé, domba sareng babi. Kontra-indikasi Administrasi pikeun sato lactating. Pangaruh Samping Nalika ivermectin kontak sareng taneuh, éta gampang sareng pageuh ngabeungkeut kana taneuh sareng janten teu aktip ngalangkungan waktos. Ivermectin gratis tiasa mangaruhan lauk sareng cai ...

  • Oxytetracycline Injection 20%

    Oxytetracycline suntik 20%

    Oxytetracycline kagolong kana kelompok tetracyclines sareng polah baktéostatik ngalawan baktéri Gram-positip sareng Gram-négatip sapertos Bordetella, Campylobacter, Chlamydia, E. coli, Haemophilus, Mycoplasma, Pasteurella, Rickettsia, Salmonella, Staphylococcus sareng Streptococcus spp. Peta oxytetracycline dumasarkeun kana hambatan sintésis protéin baktéri. Oxytetracycline biasana diékskripsikeun dina cikiih, kanggo bagian alit dina empedu sareng sato lactating dina susu. Hiji suntikan tindakan pikeun t ...

  • Tylosin Injection 20%

    Suntikan Tylosin 20%

    Tylosin mangrupikeun antibiotik macrolide kalayan tindakan baktéostatik ngalawan baktéri Gram-positip sareng Gram-négatip sapertos Campylobacter, Pasteurella, Staphylococcus, Streptococcus sareng Treponema spp. sareng Mycoplasma. Indikasi inféksi Gastrointestinal sareng engapan anu disababkeun ku tylosin sénsitip mikro-organisme, sapertos Campylobacter, Mycoplasma, Pasteurella, Staphylococcus, Streptococcus sareng Treponema spp. dina anak sapi, sapi, embe, domba sareng babi. Kontra indikasi Hipersensitivity to ...

  • Levamisole Injection 10%

    Suntikan Levamisole 10%

    Levamisole mangrupikeun anthelmintic sintétik kalayan aktipitas ngalawan spéktrum cacing gastrointestinal anu lega sareng ngalawan lungworms. Levamisole nyababkeun ningkatna nada otot aksial dituturkeun ku lumpuh cacing. Indikasi Prophylaxis sareng pengobatan inféksi gastrointestinal sareng lungworm sapertos: Anak sapi, sapi, embe, domba: Bunostomum, Chabertia, Cooperia, Dictyocaulus, Haemonchus, Nematodirus, Ostertagia, Protostrongylus sareng Trichostrongylus spp. Babi: Ascaris suum, Hyostrongyl ...

  • Our Team

    Tim kami

    Ayeuna, perusahaan ngagaduhan 216 padamel anu gaduh gelar kuliah atanapi langkung luhur, nyatakeun 80% tina total jumlah perusahaan.

  • Our Mission

    Misi urang

    A abad salamet, peternakan kuat, tatanén makmur

  • Our R & D

    Urang Sunda & D

    Opat jinis ubar anyar nasional, genep jinis produk patén sareng tilu jinis metode persiapan patén penemuan dilarapkeun.

  • Our Export

    Ékspor Kami

    Produkna diékspor ka 15 nagara (Étiopia, Sudan, Pakistan, Myanmar, Kamerun, Chad, jsb).

Ngembangkeun perusahaan

Hayu urang nyandak pangwangunan urang ka tingkat anu langkung luhur

  • Naon Urang Laksanakeun

    Hebei Lihua Farmasi Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu ngahususkeun kana pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa téknis pangobatan sato, kalayan modal anu kadaptar 80 juta yuan.

  • Naha Pilih Kami

    Kalayan misi "Saratus Taun Kahirupan, Peternakan Kuat sareng Kesejahteraan Tatanén", perusahaan komitmen pikeun janten panyadia produk terapi sato internasional kelas munggaran dumasar kana téknologi sareng bakat.

Mitra urang

Kami bakal ningkatkeun sareng nguatkeun kemitraan anu dipiboga.

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner