• head_banner_01

Tentang Kami

Hebei Lihua Farmasi Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu ngahususkeun kana pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa téknis pangobatan sato, kalayan modal anu kadaptar 80 juta yuan. Kalayan misi "Saratus Taun Kahirupan, Peternakan Kuat sareng Kesejahteraan Tatanén", perusahaan komitmen pikeun janten panyadia produk terapi sato internasional kelas munggaran dumasar kana téknologi sareng bakat.

gsjsPerusahaan didirikan di Shijiazhuang Nanwu Awéwé Pangwangunan Zona di 2003. Dina 2004, éta dipeunteun salaku "Star Perusahaan Skala Produksi Kedokteran Hewan" di Kota Shijiazhuang. Dina taun 2005, éta dipeunteun salaku "Hebei Propinsi Élmu sareng Téknologi Perusahaan" sareng "Star Nasional Ngamajukeun Proyék Promosi Produk Key Perusahaan" "Dina 2006, éta dipeunteun salaku" mérek ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan pangkuatna di industri ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan Cina "ku Cina Asosiasi Kaséhatan Sato, sareng di 2007 dipeunteun salaku "Top 20 Perusahaan Kedokteran Hewan di Provinsi Hebei" ku Asosiasi Produk Kaséhatan Sato Hebei. Dina taun 2008, kami nyayogikeun 35,5 mu taneuh di Xinle Airport Industrial Park, Shijiazhuang City, sareng ngawangun basis produksi énggal, sahingga lebet kana tahapan énggal. Di 2010, 4 bengkel produksi sareng 7 lini produksi tina basis énggal perusahaan lulus inspeksi GMP nasional dina hiji waktos, sareng sacara resmi ngamimitian operasi sareng kana produksi. Dina taun anu sami, éta dipeunteun salaku "Top Ten Key Investment Investment Units" ku Xinle City. Di 2011, perusahaan sacara resmi dilélérkeun "Pangkalan Prakték Ngajar" ku Universitas Pertanian Huazhong. Kerja sama sakola-perusahaan teras langkung ditingkatkeun. Dina 2012, dina raraga ngembangkeun pasar internasional, urang ngalirkeun sakali. ISO9001, sertifikasi sistem kualitas internasional ISO22000. Dina 2013, perusahaan ngagedékeun ranté industri na sareng janten aub dina bidang akuakultur. Rencana umum pikeun 120.000 proyék tegalan babi ékologis standarisasi disahkeun pikeun pangwangunan. Fase kahiji proyek ngalebetkeun luas langkung tina 300 héktar. Ayeuna, éta dioperasikeun saé sareng mangrupikeun proyek akuakultur anu pangageungna di Xinle. Dina 2015, persiapan pikeun ngawangun lokakarya anyar dimimitian, nambihan sajumlah lini produksi pikeun tablet, butiran, suntikan anu dérilisasi sacara termiléral, sareng sajabana, pikeun nyiapkeun ngembangkeun pasar internasional. Ti saprak didirikeun perusahaan, ngalangkungan ngembangkeun budidaya, pakan sareng penggabungan sareng akuisisi, éta sacara bertahap ngahontal pangalihan gancang dina bidang tatanén modéren. Dina 2016, perusahaan dilélér gelar "Key Shijiazhuang Pertanian Industrialisasi Anjog Usaha". Dina Januari 2017, lini produksi énggal pikeun tablet, granula sareng suntikan disterilisasi teu final lulus panarimaan GMP sareng ISO, sareng ngamimitian operasi sareng produksi. Éta dipeunteun salaku taun anu sami. "UKM Élmu sareng Téhnologi Hebei". Dina 2018, éta dilélér "Hebei Industrial Enterprise R&D Institution" sareng "High-tech Enterprise". Dina awal taun 2019, éta dipeunteun salaku "Perusahaan Terpimpin Utama Propinsi Hebei" sareng "Hebei Élmu Téknologi sareng Perusahaan Raksasa Leutik". Perusahaan yakin pisan yén téknologi inti mangrupikeun produktivitas anu munggaran!

Perusahaan ayeuna gaduh 216 padamel, sareng pendidikan perguruan tinggi sareng akun di luhur 80% tina total perusahaan. 

Ayeuna, penjualan produk domestik radiate langkung ti 20 propinsi, sareng ngaladénan kelompok utama sareng kebon leutik sareng sedeng.

 produk na diékspor ka 15 nagara (Ethelbia, Sudan, Pakistan, Myanmar, Kamerun, Chad, sareng sajabana).

Perusahaan ayeuna gaduh 216 padamel, sareng pendidikan perguruan tinggi sareng akun di luhur 80% tina total perusahaan. Dina hal panilitian sareng pamekaran, perusahaan ayeuna damel sareng universitas sareng guru sapertos Universitas Pertanian Huazhong sareng Universitas Industri Cahaya Wuhan. Aya 4 ubar anyar tingkat nasional anu dinyatakeun, sareng 6 produk patén sareng 3 metode persiapan patén penemuan parantos diala. Dina waktos anu sasarengan, pusat P&P anu ngadukung sareng pusat kontrol kualitas sareng pamariksaan kualitas bakal diwangun kanggo nyayogikeun dorongan pikeun pangembangan anu berkelanjutan sareng perusahaan gancang.

Ayeuna, penjualan produk domestik radiate langkung ti 20 propinsi, sareng ngalayanan kelompok utama (COFCO, Yangxiang, Luo Niushan, Tangrenshen, Yurun, Xiangda, jst) sareng kebon alit sareng sedeng. Dina 2017 sareng 2018, aranjeunna ngaliwat Étiopia, Panarimaan Sudan International GMP muka pasar luar negeri Lihua, sareng produk na diékspor ka 15 nagara (Ethelbia, Sudan, Pakistan, Myanmar, Kamerun, Chad, sareng sajabana).

Perusahaan dumasarkeun kana konsép anu umum, kalayan sumanget ngajanten payun sareng ngudag kaunggulan, kualitas ngubaran jalma-jalma kalayan tulus sareng rajin damel, sareng jalma-jalma kalayan pikiran sareng jalma-jalma kalayan pikiran; tina pamekaran jangka panjang padamelan, kalayan bakat anu visioner. Ngaliwatan pangenalan, budidaya sareng pamekaran bakat anu saé, sareng ngalangkungan produk sareng jasa anu saé pikeun méré sumbangan positip pikeun pamekaran industri peternakan Cina, Hebei Lihua Farmasi pastina bakal minuhan komitmenana dina pangobatan sato sato sareng industri peternakan abad ka-21 , Sareng parantos ngusahakeun anu teu henti damel.

Kontrol Kualitas

zljk

Lokakarya produksi mastikeun nerapkeun sarat manajemén GMP sareng meryogikeun unggal padamel tina unggal detail supados aranjeunna sadar yén kualitas produksi sanés masalah alit. Ngan ukur manajemén anu ketat sareng manajemén standarisasi anu tiasa ngahasilkeun produk anu saé, anu sering urang nyarios, aya koordinat dina pikiran, Tangtosna, ngalakukeun ubar.

chanpin

Puseur Sunda & D

Perusahaan kami didasarkeun kana élmu sareng téknologi sareng bakat, sareng komitmen pikeun nyiptakeun mérek inovatif kalayan ciri Lihua. Dina raraga nyumponan kabutuhan anu béda pikeun produk pangobatan hewan di pasar di saluareun nagara, Lihua Farmasi keukeuh nangtung dina puncak industri, ngenalkeun seueur ahli salaku tulang tonggong tina panilitian sareng pamekaran Lihua, sareng kerjasama sareng ahli luhur sareng laboratorium dina industri pikeun ngamajukeun pamekaran panilitian sareng pamekaran narkoba. . Perusahaan urang taat kana sumanget kapinteran sareng museurkeun kana ngadamel produk. Genep produk anu aya parantos kéngingkeun patén modél utilitas nasional sareng tilu produk gaduh meunang patén-patén penemuan nasional , ngarah kana tren industri. Dina waktos anu sasarengan, éta nyatakeun ubar anyar tingkat nasional sareng ngawangun mérek Lihua. Kami yakin pisan yén kerja lambat sareng kerja keras, kapinteran sareng kualitas!

2019062111090939943