• head_banner_01

Produk Kami

Suntik Ivermectin 1%

Pedaran pondok:

Komposisi:

Wadah per ml:

Ivermectin: 10 mg.

Iklan pangleyur: 1 ml.

kapasitas10ml30ml50ml100ml


Detil Produk

Tanda Produk

Ivermectin kagolong kana kelompok avermectins sareng polah ngalawan cacing bulat sareng parasit.

Indikasi

Perawatan bulukan gastrointestinal, kutu, inféksi lungworm, oestriasis sareng kudis dina anak sapi, sapi, domba, domba sareng babi.

Kontra-indikasi

Administrasi pikeun sato lactating.

Pangaruh Samping

Nalika ivermectin kontak sareng taneuh, éta gampang sareng pageuh ngabeungkeut kana taneuh sareng janten teu aktip ngalangkungan waktos.

Ivermectin gratis tiasa mangaruhan ngarugikeun lauk sareng sababaraha organisme lahir cai anu tuangeun.

Tindakan pancegahan

Entong ngantunkeun cai kaluar tina feedlots lebet ka situ, aliran atanapi kolam.

Entong ngotorkeun cai ku aplikasi langsung atanapi miceun wadah ubar anu teu leres. Piceun wadah dina TPA anu disatujuan atanapi ku cara dibakaran.

Administrasi sareng Dosis

Pikeun administrasi subkutan.

Anak sapi, sapi, domba sareng domba: 1 ml per 50 kg beurat awak.

Babi: 1 ml per 33 kg beurat awak.

Ditarikna Times

- Kanggo daging

Anak sapi, sapi, embe sareng domba: 28 dinten.

Babi: 21 dinten.

Panyimpenan

Simpen di handap 25ºC sareng ngajagi tina lampu.

Pikeun Pakéna Pangajaran Nganut Sacara Ngan, Jauhkeun tina jangkauan barudak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami