• head_banner_01

Produk Kami

Tylosin Tartrate Bolus 600mg

Pedaran pondok:

Ngégél sareng simpen di tempat anu garing, ngajagi tina cahaya.
Jauhkeun tina jangkauan barudak.


Detil Produk

Tanda Produk

Dosis

Pikeun administrasi oral.
Sapi, domba, embe sareng babi: 1 tablet / 70kg beurat awak.

Peringatan Husus

Teu dianggo dina waktos peletakan hayam peletakan. Éta tiasa nyababkeun henteu saé flora peujit, pangobatan jangka panjang tiasa nyababkeun réduksi vitamin B sareng sintésis vitamin K sareng nyerep, kedah nambihan vitamin anu pas.

Réaksi ngarugikeun

Pamakéan jangka panjang tiasa ngarusak ginjal sareng sistem saraf, mangaruhan paningkatan beurat badan, sareng tiasa kajadian karacunan sulfonamides.

Panyabutan ditarikna

Sapi, domba sareng domba: 10 dinten.
Babi: 15 dinten.
Susu: 7 dinten.

Hirup rak

3 taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami