• head_banner_01

Produk Kami

Albendazole Bolus 2500mg

Pedaran pondok:

Komposisi:

Ngandung per bolus.:

Albendazole: 2500 mg.


Detil Produk

Tanda Produk

Albendazole mangrupikeun anthelmintic sintétik anu kagolong kana kelompok benzimidazole-turunan kalayan aktipitas ngalawan rupa-rupa cacing sareng dina tingkat dosis anu langkung luhur ogé ngalawan tahap sawawa tina fluke ati.

Aksi Farmakologis

Albendazole digabungkeun sareng protéin microtubule eelworm sareng maénkeun peranna. Saatos albenzén digabungkeun sareng β- tubulin, éta tiasa nyegah dimerisasi antara albenzénna sareng α tubulin ngahiji kana mikrotubula. Mikrotubula mangrupikeun struktur dasar tina seueur sél. Kaparigelan Albendazole kana nematodes tubulin sacara signifikan langkung luhur tibatan afinitas tubulin mamalia, janten karacunan mamalia leutik.

Indikasi

Prophylaxis sareng perlakuan worminfections dina anak sapi sareng sapi sapertos:

Cacing Gastrointestinal: Bunostomum, Cooperia, Chabertia, Haemonchus, Nematodirus, Oesophagostomum, Ostertagia, Strongyloides sareng Trichostrongylus spp.

Cacing paru: Dictyocaulus viviparus sareng D. filaria.

Cacing pita: Monieza spp.

Ati-fluke: sawawa Fasciola hepatica.

Albendazole ogé ngagaduhan pangaruh ovicidal.

Kontra-indikasi

Administrasi dina 45 dinten mimiti kehamilan.

Pangaruh Samping

Réaksi hipersensitivitas.

Dosis

Pikeun administrasi oral.

Pikeun cacing bunder, cacing pita:
Sapi / kebo / kuda / domba / embe: 5mg / kg beurat awak
Anjing / ucing: 10 dugi 25mg / kg beurat awak

Pikeun flukes:
Sapi / kebo: 10mg / kg beurat awak
Domba / embe: 7.5mg / kg beurat awak
Anak sapi sareng sapi: 1 bolus per 300 kg. beurat awak.

Pikeun ati-fluke:
1 bolus per 250 kg. beurat awak.

Perhatosan

Jauhkeun tina jangkauan barudak.

Periode Validasi

3 taun.

Ditarikna Times

- Kanggo daging: 12 dinten.

- Kanggo susu: 4 dinten.

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu tiis, garing anu dijaga tina cahaya.

Pikeun Ngan ukur Paké hewan, Jauh tina jangkauan barudak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami