• head_banner_01

Produk Kami

Multivitamin Bolus

Pedaran pondok:

Formulir:

Per bolus kalebet:

Vit.A: 150.000IU    Vit.D3: 80.000IU    Vit.E: 155mg    Vit.B1: 56mg

Vit.K3: 4mg    Vit.B6: 10mg    Vit.B12: 12mcg    Vit.C: 400mg

Asam folat: 4mg    Biotin: 75mcg    Kolin klorida: 150mg

Selenium: 0,2 mg    Beusi: 80mg    Tambaga: 2mg    Séng: 24mg

Mangan: 8mg    Kalsium: 9% / kg    Fosfor: 7% / kg


Detil Produk

Tanda Produk

Indikasi

Ningkatkeun kinerja tumuh sareng kasuburan.

Dina kasus kakurangan dina vitamin, mineral sareng unsur tilas.

Nalika ngarobah kabiasaan tuangeun

Ngabantosan sato dina pamulihan nalika janten pancegahan.

Salaku tambahan dina mangsa pangobatan antibiotik.

Lalawanan anu langkung ageung kana inféksi

Salaku tambahan nalika diubaran atanapi pencegahan panyakit parasit.

Ningkatkeun résistansi dina setrés.

Kusabab zat beusi, vitamin sareng kandungan unsur anu luhur, éta ngabantosan

Sasatoan pikeun merangan anémia sareng ngagancangkeun paningkatanana.

Administrasi

Ku administrasi lisan

Kuda, Sapi sareng Cameis: 1 blus. Domba, Embe sareng babi: 1/2 bolus. Anjing sareng Ucing: 1/4 bolus.

Pangaruh Samping

Sapertos sareng sadaya produk hewan sababaraha épék anu henteu dihoyongkeun tiasa kajantenan tina panggunaan bolus multivitamin. Salawasna konsultasi dokter hewan atanapi spesialis perawatan sato pikeun nasihat médis sateuacan dianggo.

Efek samping anu umum diantarana: hipersensitivitas atanapi alergi kana ubar.

Pikeun daptar komprehensif sadaya kamungkinan pangaruh, konsultasi sareng dokter hewan.

Upami aya gejala anu tetep atanapi janten parah, atanapi anjeun perhatoskeun gejala anu sanés, maka punten geura-giru milari perawatan médis hewan.

Peringatan sareng Percausi

Resprct dosis anu dituduhkeun. Upami aya masalah, hubungi dokter hewan anjeun

Panyabutan ditarikna

Daging:teu aya

Susu:teu aya.

Panyimpenan

Disegel sareng disimpen di tempat anu garing sareng tiis.

Jauhkeun tina jangkauan barudak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami