• head_banner_01

Produk Kami

Bromhexine and Menthol Oral Solution 2% + 4%

Pedaran pondok:

Komposisi:

Unggal ml ngandung:

Bromhexine: 20mg

Menthol: 40mg

Iklan ékspérimén: 1ml

kapasitas10ml30ml50ml100ml


Detil Produk

Tanda Produk

Indikasi

Épéktip pisan sabab ékspéktor mucolytic anu ningkatkeun sékrési bronkial sareng turunna viskositas kusabab kombinasi kakuatan (Menthol sareng Bromhexine). Ogé dituduhkeun pikeun ngubaran gejala anu akibat tina inféksi pernapasan sapertos sesah dina napas sareng bersin di Unggas. Éta ngabantosan pisan pikeun ngirangan pangaruh stres post vaksinasi Tiis-Batuk setrés, épék sinusitis asma sareng setrés panas.

Kontra-indikasi

Entong dianggo dina kasus edema pulmonal.

Dina kasus inféksi lungworm serius, ubar kedahna ngan ukur dianggo 3 dinten saatos dimimiti perlakuan anthelmintic.

Entong dianggo dina kasus hipersensitipitas pikeun zat aktif atanapi ka salah sahiji anu ngagaduhan.

Administrasi sareng Dosis

Pencegahan: 1 ml per 8 liter cai minum salami 3-5 dinten.

Kerawanan: 1ml per 4 liter cai nginum nalika 3-5 dinten.

Ditarikna Times

Entong nganggo produk sato anu ditujukeun pikeun dikonsumsi manusa nalika diubaran sareng dina 8 dinten ti pangobatan anu terakhir.

Panyimpenan

Simpen di handapeun 25ºC, dina tempat anu tiis sareng garing, sareng lindung tina cahaya.

Pikeun Pakéna Pangajaran Nganut Sacara Ngan, Jauhkeun tina jangkauan barudak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami