• head_banner_01

Produk Kami

Suntikan Levamisole 10%

Pedaran pondok:

Komposisi:

Ngandung per ml:

Dasar Levamisole: 100 mg.

Iklan pangleyur: 1 ml.

kapasitas10ml30ml50ml100ml


Detil Produk

Tanda Produk

Levamisole mangrupikeun anthelmintic sintétik kalayan aktipitas ngalawan spéktrum cacing gastrointestinal anu lega sareng ngalawan lungworms. Levamisole nyababkeun ningkatna nada otot aksial dituturkeun ku lumpuh cacing.

Indikasi

Prophylaxis sareng pengobatan inféksi pencernaan sareng lungworm sapertos:

Anak sapi, sapi, embe, domba: Bunostomum, Chabertia, Cooperia, Dictyocaulus, Haemonchus, Nematodirus, Ostertagia, Protostrongylus sareng Trichostrongylus spp.

Babi: Ascaris suum, Hyostrongylus rubidus, Metastrongylus

elongatus, Oesophagostomum spp. sareng Trichuris suis.

Kontra-indikasi

Administrasi ka sato kalayan fungsi ati anu ngarusak.

Administrasi pyrantel, morantel atanapi organo-fosfat sasarengan.

Pangaruh Samping

Overdosis tiasa nyababkeun colic, batuk, salivasi kaleuleuwihan, éksitasi, hyperpnoea, lachrymation, spasms, kesang sareng utah.

Administrasi sareng Dosis

Pikeun administrasi intramuskular:

Umum: 1 ml per 20 kg beurat awak.

Ditarikna Times

- Kanggo daging:

Babi: 28 dinten.

Embe sareng domba: 18 dinten.

Anak sapi sareng sapi: 14 dinten.

- Kanggo susu: 4 dinten.

Panyimpenan

Simpen di handapeun 25ºC, dina tempat anu tiis sareng garing, sareng lindung tina cahaya.

Pikeun Pakéna Pangajaran Nganut Sacara Ngan, Jauhkeun tina jangkauan barudak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami