• head_banner_01

Produk Kami

Levamisole Bolus 20mg

Pedaran pondok:

Komposisi:

Unggal Levamisole Hcl Veterinary Tablet ngandung Levamisole Hcl 600mg


Detil Produk

Tanda Produk

AdvaCare nyaéta pabrik GMP tina Levamisole Hydrochloride Boluses.
Levamisole HCL Bolus kagolong kana kelas kimia anu dikenal salaku imidazothiazoles sareng sering mangrupikeun anthelmintik pilihan harga murah umum pikeun ingon-ingon. Sering dianggo salaku uyah kloridaat, sareng sakapeung salaku fosfat.
Levamisol HCL bolus panggunaan pikeun anjing sareng ucing langkung handap tibatan ingon-ingon.
Penting pikeun dicatet yén bolusol HCL levamisole AdvaCare ngan ukur pikeun tujuan sato, anjeun ngan ukur kedah nganggo jinis anu parantos diresepkeun ku dokter hewan atanapi spesialis perawatan sato pikeun sato. Ingon-ingon.

Dosis

per babi beurat 1kg, sapi, domba, ucing sareng anjing; 10mg; avian 25mg.

Ditarikna Times

sapi 2 dinten, domba sareng babi 3 dinten ,, manuk 28 dinten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami