• head_banner_01

Produk Kami

Oxytetracycline suntik 20%

Pedaran pondok:

Komposisi:

Ngandung per ml:

Basis Oxytetracycline: 200 mg.

Iklan pangleyur: 1 ml.

kapasitas10ml30ml50ml100ml


Detil Produk

Tanda Produk

Oxytetracycline kagolong kana kelompok tetracyclines sareng polah baktéostatik ngalawan baktéri Gram-positip sareng Gram-négatip sapertos Bordetella, Campylobacter, Chlamydia, E. coli, Haemophilus, Mycoplasma, Pasteurella, Rickettsia, Salmonella, Staphylococcus sareng Streptococcus spp. Peta oxytetracycline dumasarkeun kana hambatan sintésis protéin baktéri. Oxytetracycline biasana diékskripsikeun dina cikiih, kanggo bagian alit dina empedu sareng sato lactating dina susu. Hiji suntikan tindakan salami dua dinten.

Indikasi

Artritis, inféksi gastrointestinal sareng pernapasan disababkeun ku oxytetracycline mikro-organisme sénsitip, sapertos Bordetella, Campylobacter, Chlamydia, E. coli, Haemophilus, Mycoplasma, Pasteurella, Rickettsia, Salmonella, Staphylococcus sareng Streptococcus spp. dina anak sapi, sapi, embe, domba sareng babi

Kontra

Hipersensitipitas kana tetracyclines.

Administrasi ka sato kalayan gangguan fungsi ginjal sareng / atanapi ati parah.

Administrasi sasarengan pénisilin, cephalosporines, quinolones sareng cycloserine.

Pangaruh Samping

Saatos administrasi intramuskular réaksi lokal tiasa kajantenan, anu ngaleungit dina sababaraha dinten.

Ngabobolkeun huntu dina sato ngora.

Réaksi hipersensitivitas.

Administrasi sareng Dosis

Pikeun administrasi intramuskular atanapi subkutan:

Umum: 1 ml per 10 kg beurat awak.

Dosis ieu tiasa diulang saatos 48 jam upami diperyogikeun.

Entong ngatur langkung ti 20 ml sapi, langkung ti 10 ml babi sareng langkung ti 5 ml anak sapi, domba sareng domba per tempat suntikan.

Ditarikna Times

- Kanggo daging: 28 dinten.

- Kanggo susu: 7 dinten.

Panyimpenan

Simpen di handapeun 25ºC, dina tempat anu tiis sareng garing, sareng lindung tina cahaya.

Pikeun Pakéna Pangajaran Nganut Sacara Ngan, Jauhkeun tina jangkauan barudak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami