• head_banner_01

Produk Kami

Suntik Vitamin AD3E

Pedaran pondok:

Ngandung per ml:

Vitamin A, retinol palmitate: 80 000 IU.

Vitamin D3, cholecalciferol: 40 000 IU.

Vitamin E, α-tocopherol acetate: 20 mg.

Iklan pangleyur: 1 ml.

kapasitas10ml30ml50ml100ml


Detil Produk

Tanda Produk

Vitamin A kalibet dina prosés pembentukan sareng pelestarian fungsi jaringan épitél sareng mémbran mukosa, penting pikeun kasuburan sareng penting pikeun visi. Vitamin D3 ngatur sareng menerkeun kalsium sareng fosfat metabolisme dina getih sareng ngagaduhan peran penting dina paningkatan kalsium sareng fosfat tina peujit. Utamana pikeun ngora, sato anu tumuh vitamin D3 penting pisan pikeun ngembangkeun normal rorongkong sareng waos. Vitamin E nyaéta, salaku antioksidan intrasélular anu leyur dina gajih, kalebet dina nyetél asam lemak tak jenuh, sahingga nyegah pembentukan lipo-peroksida toksik. Salajengna, vitamin E ngajagi vitamin A-sénsitip oksigén tina karuksakan oksidatif dina persiapan ieu.

Indikasi

Vitol-140 mangrupikeun kombinasi anu saimbang pikeun vitamin A, vitamin D3 sareng vitamin E kanggo anak sapi, sapi, embé, domba, babi, kuda, ucing sareng anjing. Vitol-140 digunakeun pikeun:

- Pencegahan atanapi pangobatan vitamin A, vitamin D3 sareng kakurangan vitamin E dina sato tegalan.

- Pencegahan atanapi pangobatan setrés (disababkeun ku vaksinasi, panyakit, ngangkut, kalembaban anu luhur, suhu luhur atanapi parobihan suhu anu ekstrim).

- Perbaikan konvérsi pakan.

Pangaruh Samping

Teu aya épék anu teu pikaresepeun anu diarepkeun nalika resimen dosis anu diresepkeun dituturkeun.

Administrasi sareng Dosis

Pikeun administrasi intramuskular atanapi subkutan:

Sapi sareng kuda: 10 ml.

Anak sapi sareng gagak: 5 ml.

Embe sareng domba: 3 ml.

Babi: 5 - 8 ml.

Anjing: 1 - 5 ml.

Babi: 1 - 3 ml.

Ucing: 1 - 2 ml.

Ditarikna Waktos

Teu aya.

Panyimpenan

Simpen di handapeun 25 ℃ sareng ngajagi tina lampu.

Pikeun Pakéna Pangajaran Nganut Sacara Ngan, Jauhkeun tina jangkauan barudak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami