• head_banner_01

Produk Kami

Suntikan Tylosin 20%

Pedaran pondok:

Komposisi:

Ngandung per ml:

Basis Tylosin: 200 mg.

Iklan pangleyur: 1 ml.

kapasitas10ml30ml50ml100ml


Detil Produk

Tanda Produk

Tylosin mangrupikeun antibiotik macrolide kalayan tindakan baktéostatik ngalawan baktéri Gram-positip sareng Gram-négatip sapertos Campylobacter, Pasteurella, Staphylococcus, Streptococcus sareng Treponema spp. sareng Mycoplasma.

Indikasi

Inféksi gastrointestinal sareng pernapasan disababkeun ku mikro-organisme sénsitip tylosin, sapertos Campylobacter, Mycoplasma, Pasteurella, Staphylococcus, Streptococcus sareng Treponema spp. dina anak sapi, sapi, embe, domba sareng babi.

Indikasi Kontra

Hipersensitipitas pikeun tylosin.

Administrasi sasarengan pénisilin, cephalosporines, quinolones sareng cycloserine.

Pangaruh Samping

Saatos administrasi intramuskular réaksi lokal tiasa kajantenan, anu ngaleungit dina sababaraha dinten.

Diare, nyeri épigastrik sareng sénsitip kulit tiasa lumangsung.

Administrasi sareng Dosis

Pikeun administrasi intramuskular:

Umum: 1 ml per 10 - 20 kg beurat awak 3 - 5 dinten.

Ditarikna Waktos

- Kanggo daging: 10 dinten.

- Kanggo susu: 3 dinten.

Ngepak

Botol tina 100 ml.

Panyimpenan

Simpen di handapeun 25ºC, dina tempat anu tiis sareng garing, sareng lindung tina cahaya.

Pikeun Pakéna Pangajaran Nganut Sacara Ngan, Jauhkeun tina jangkauan barudak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami